a/c compressor removal blues

Post electrical issues and questions here

Moderators: kamzcab86, CalAltaDubber

Post Reply
whitecabby
Posts: 34
Joined: Sat Mar 22, 2014 11:37 am
What year is your cabby?: 1989
Do you own a Cabriolet?: Yes

a/c compressor removal blues

Post by whitecabby » Wed Jul 01, 2015 7:20 am

Hi, I've been off the forum for quite some time. I guess I've just been allowing my problems to exacerbate!

I recently removed my A/C compressor and relocated the alternator.

Since that time my temp gauge and temp dummy light indicate that I am over heating.

The comical thing is that the first time I started up the temp gauge stayed at zero degrees.

I've checked and rechecked grounds that I can find etc. Any thoughts of what I should be looking for??

User avatar
Briano1234
Whats that smell?
Posts: 4023
Joined: Mon Mar 21, 2005 5:45 am
What year is your cabby?: 1992
Do you own a Cabriolet?: No
Location: Duluth, Ga
Contact:

Re: a/c compressor removal blues

Post by Briano1234 » Wed Jul 01, 2015 1:11 pm

The Temp gauge sender is on the water outlet flange, make sure the connector is clean and free of corrosion. Cabby-info.com has pictures.

Bad grounds on the cluster pin 2, pin14 black is the 12V in, and or the 10V stabilizer all come to mind.
Is your fuel gauge acting up as well?
Briano

Yes as matter of fact, I have the Luck o'the Irish...everything I touch turns to fertilizer of the bovine variety.
You can lead a user to a link, but you can't make him Click.... :screwy:

whitecabby
Posts: 34
Joined: Sat Mar 22, 2014 11:37 am
What year is your cabby?: 1989
Do you own a Cabriolet?: Yes

Re: a/c compressor removal blues

Post by whitecabby » Wed Jul 01, 2015 6:56 pm

Great, this gives me something to start with.
Nope, fuel gauge appears to be working fine

Post Reply